Kako mi je uspelo shujšati za 39 kg
Prebrskaj YAZIO Najdi jedi, recepte & še veliko več
Začetna >> Članek >> Razno >> Kako sem uspela izgubiti 39 kg - YAZIO

Kako sem uspela izgubiti 39 kg *

Odvečna maščoba na trebuhi ne le zgleda, ampak se je je tudi težko znebiti. Najboljši način, da najavite vojno napornemu trebušnim oblogam, je s pravilno prehrano in trebušnimi vajami.

Kako se je vse začelo

Dober dan, ime mi je Katarina. Stara sem 41 let. Samska sem. Živim v Ljubljani in delam v Univerzitetni knjižnici v Ljubljani. Povedala vam bom svojo zgodbo o hujšanju. Morda bo ta zgodba običajne ženske pomagati nekomu, da se znebi svojih težav s prekomerno telesno težo. Kakor sem to storila tudi sama.

Že od majhih nog sem bila debelušna deklica. To ni nič čudnega, saj sta tudi moja starša precej okrogla. Onadva tega sicer ne smatrata kot problem in sta popolnoma srečna. No, v današnjem času ni več moderno biti debelušen. Prekomerna teža škoduje karieri in zasebnemu življenju. Prvič sem poskušala shujšati v tretjem letniku gimanzije. Poskusila sem manj jesti in na skrivaj kupovala tablete za hujšanje, da starši ne bi zvedeli. Na koncu sem uspela izgubiti 4 kg.

Kasneje, po zaključku srednje šole, sem študirala v Ljubljani. Takrat sem ponovno poskušala shujšati, imela sem 82 kg na višino 167 cm.

No, to žrtvovanje se je izkazalo za jalovo. Nisem uspela izgubiti več kot 5 kg, ne glede na to, kako zelo sem se trudila. Počasi in z velikim naporom sem izgubljala kilogram za kilogramom. Na koncu sem obupala, izgubljeni kilogrami - in še kakšen več, pa so se hitro vrnili.

Štirikrat sem poskušala shujšati s pomočjo različnih diet in tablet, morda še večkrat. Nedavno sem poskušala zmanjšati svojo težo z vajami in začela sem hoditi v fitnes. Ampak nisem dolgo zdržala. Na žalost fizična aktivnost ni bila zame. Na koncu sem odnehala. In tako je bilo do mojega 40. leta. Celo poročila sem se. Ampak zakon je trajal le pol leta. Ne bom trdila, da je bila za to kriva moja prekomerna teža. Ampak nova žena mojega bivšega soproga je - moje popolno nasprotje.

Sredstvo za hujšanje, ki mi je spremenilo življenje

Za GoSlimmer obliže za hujšanje sem zvedela od neke profesorice, ki me je prosila, naj ne razkrijem njenega imena. Bila je gostujoča predavateljica na naši fakulteti. Ta ženska je bila precej impresivna. Bila je polnejše postave, imela je dolge rdeče lase, na okroglem obrazu pa je nosila velika očala. Torej, zgledala je kot jaz, le da je bila večja. Začeli sva se celo pozdravljati, če sva se srečali kje drugje.

Kako sem bila presenečena, ko sem jo enkrat zagledala popolnoma vitko! A še pred enim mesecem je bila obilna!

Ko sem premagala zadrego, sem se odločila, da jo vprašam, kako je uspela tako zelo spremeniti svoj izgled. Izkazalo se je, da je zgodovina njenega boja z odvečnimi kilogrami zelo podobna moji. Tudi ona je večkrat poskušala shujšati, a pri tem ni bila nikoli uspešna. Potem pa ji je dober prijatelj, ki dela v nekem londonskem podjetju, priporočil nov izdelek za hujšanje, in sicer GoSlimmer obliže. In zahvaljujoč tem obližem je v mesecu dni izgubila 24 kg! Zvenelo je kot nekakšen čudež. Priporočila mi je spletno stran, kjer lahko naročiš te obliže. Že teden dni kasneje sem v rokah držala izdelek, v katerega sem položila vse svoje upanje!

O GoSlimmer obližih

Obliže za izgorevanje maščob je ustvarilo podjetje iz Velike Britanije, ki ima v ponudbi celo paleto izdelkov za hujšanje. Zato je učinkovitost GoSlimmer obližev zagotovljena. Izdelek je povsem naraven. Njegova sestava vključuje posebno obdelane in prečiščene ekstrate, ki topijo maščobo: hoodia, garcinija in guarana. Večina izdelkov za hujšanje trdi, da vsebujejo sestavine, ki topijo maščobo. Prava skrivnost pa je v pravilnih odmerkih in mešanici sestavin, ki daje občutek sitosti in topi maščobo. Dodatna prednost je v zagotavljanju zadostne energije, zato hujšanje poteka hitreje in lažje.

Kako sem shujšala

Takoj moram reči - to sredstvo je v celoti izpolnilo moja pričakovanja. Zelo je praktično, vedno ga lahko nosiš s seboj. Narejeno je za tiste, ki so leni, kakor jaz, ali pa so zelo zaposleni. Kdo pa danes sploh še ima dovolj časa?

Hujšanje z obliži GoSlimmer je zelo enostavno. Obliž se vsakih 24 ur zamenja z novim, ki se nalepi na nov del telesa brez dlak.

Začela sem izgubljati kilograme že po nekaj dneh! Počutila sem se veliko lažjo, občutek teže po obroku je izginil. Po obleki sem videla, da je nekaj centimetrov izginilo! Po enem tednu je tehtnica pokazala 11 kg manj!* Bilo je fantastično! V enem tedno sem izgubila 11 kg.* Prej niti v pol leta groznih diet nisem uspela izgubiti niti približno toliko!

Še en teden in še 10 kg manj!* Tretji teden sem s pomočjo GoSlimmer obližev izgubila še dodatnih 9 kg.* In na koncu zadnji, četrti teden, še 9 kg!* Skupaj sem v 4 tednih uspela izgubiti 39 kg.*

Zelo sem ponosna na svojo zmago. Vsi moji prijatelji so me spraševali, kako mi je to uspelo. Bila sem presrečna! Po šestih mesecih sem še naprej srečna! Celo še bolj kot prej!

Od takrat je minilo 6 mesecev

V mojem življenju se je veliko spremenilo. Še naprej delam v knjižnici svoje drage Fakultete v Kopru. Ampak moje življenje je postalo veliko bolj zanimivo. Rada grem v gledališče in v kino. Rada se sprehajam po koprskih parkih. Prej mi je bil vsak sprehod napor. Hitro sem se utrudila. Sedaj sem začela aktivno potovati. Taka potovanja mi, poleg novih izkušenj, vedno znova dajejo občutek vitkega, lahkotnega telesa. Sedaj tudi hodim na nogometne tekme in navijam za NK Koper.

Moja izguba kilogramov je vplivala tudi na moj okus. Sedaj mi je všeč ... pivo, posebej neka vrsta kraft piva. Sprašujete se, kaj je z mojo težo? Trenutno imam 56 kg, moja teža je stabilna. Če kdaj zaužijem malo večji obrok, potem naslednji dan uporabim GoSlimmer obliž.

S spremembo teže se je tudi moje zasebno življenje spremenilo. Spoznala sem človeka, s katerim, upam, lahko začnem trajno zvezo. Amapak nočem hiteti.

To je moja cela zgodba, ki sem jo želela deliti z vami.

Uradna stran GoSlimmer obližev>>>

Kliknite tukaj, da odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in izveste formulo za hitro izgubo kilogramov.

Bi rad tudi ti shujšal več kot 30 kg v 2 mesecih? Odgovori na nekaj vprašanj in spoznaj, ali lahko!

Koliko let imaš?O avtorju

Katarina

Knjižničarka in restavratorka


Bi rad tudi ti shujšal več kot 30 kg v 2 mesecih? Odgovori na nekaj vprašanj in spoznaj, ali lahko!

Koliko let imaš?Komentarji
 • Martina Ribič •

  Dolgo sem želela shujšati ... Pred tremi meseci sem izvedela za obliže, a nisem vedela, ali bi jih naročila, pa me je mama prepričala. In sedaj vidim, da so zares zelo dobri. Zelo sem zadovoljna.

 • Majči •

  Vesela sem, da sem prebrala to zgodbo, definitivno bom naročila te obliže in končno začela hujšati!

 • dragamama •

  Sprobala sem te obliže in sedaj lahko rečem - rešili so mi družino in zakon! to je bilo preprosto čudo! Moj mož si me je spet poželel kot žensko in počutim se veliko bolj sigurna in kar je najbolj pomembno - lažja!

 • Lolly72 •

  Punce, dovolite mi hitro, da se včlanim v klub vitkih! Prejela sem pakiranje z obliži. Hvala za mnenja o izdelkih, to me je motiviralo, da začnem hujšati in se končno rešim teh groznih gub. Obljubim, da bom pisala o rezultatih!!

 • amy1990 •

  Spoštovana Katarina, jaz sem nepopisno srečna, ker sem prebrala vašo zgodbo, in upam, da tudi meni pomaga. Na mnoge načine sem poskušala shujšati, ampak, na žalost, so bili rezultati dalež izpod mojih pričakovanj. Visoka sem 162 cm, tehtam pa groznih 105 kg. To je enostavno moja osebna tragedija! Rada bi shujšala za 35 kg. Resnično upam, da mi bo s pomočjo teh obližev tudi uspelo!

 • Nina88 •

  Včeraj sem prejela obliže. Tako bom tudi jaz shujšala. Hvala, Katarina, za izpoved in za povezavo do spletne strani za naročanje.

 • Klavdija •

  Višek kilogramov je izginil precej hitro, ampak kar je najbolj pomembno - ne bo se vrnil! To je enostavno čudo, te obliže sem že priporočila svojim prijateljicam, drugače bi s svojimi dietami popadale v nezavest!

 • ju_ma •

  Sprobala sem te obliže, moj rezultat v dveh mesic in pol - minus 31,5 kg!!! Nikoli ne bi verjela, da je mogoče, če se ne bi zgodilo meni. Resnično je zelo enostavno! Katarina, hvala ti za link in celo zgodbo, vi ste krasna oseba! Sedaj sem pravkar spet naročila.

 • klara •

  neverjetno! samo v 2 mescih taki neverjetni rezultati? Bom pa še jaz naročila obliže ... saj, ko sem včeraj stopila na vago... nočna mora :(

 • mia •

  Naročila sem 3 pakiranja obližev. Sedaj bom pisala o rezultatih! Huda stvar, v enem mesecu in pol sem izgubila vsaj 15 kg. To je moja osebna zmaga!!! Ponosna sem!!!

 • Jana89 •

  Minus 17 kg v 6 tednih!!! Se že počutim kot manekenka!!!! Zdaj sem vedno super razpoložena! Priporočam vsem!

 • mimi •

  Dolgo nazaj sem prebrala to zgodbo in sedaj sem se odločila, da naročim te obliže. Delim svoj uspeh, pred 3 meseci je bila moja teža 119 kg na višino 162 cm, nosila sem številko 50. Sedaj imam 58 kg, pred kratkim sem kupila hlače velikosti 36. Izgubila sem v nekaj več kot 3 mesecih 61 kil, ne morem verjeti, kako srečna sem!!! Mislila sem, da se nikoli ne bom rešila svojih groznih odvečnih kilogramov. Hvaaala!!

 • anna35 •

  Hitro mi ČESTITAJTE!!!! Izgubila sem 50 kg v 5,5 mesecih! Moj mož me skoraj ne prepozna, ampak je tako navdušen, ponosen in srečen! Potrjujem - GoSlimmer so resnično učinkovit način za hujšanje, celo ugoden :)) Samo poglejte :)))

 • monty244 •

  zdravo vsem, tudi jaz sem shujšala s pomočjo obližev GoSlimmer. Če sem iskrena - o takih rezultatih nisem mogla niti sanjati! Mislila sem, da so samo neumnosti in nisem hotela niti probat - ampak sestra me je nagovorila. Začela sem februarja, hitro sem morala v šoping, da obnovim garderobo, saj so mi hlače začele dol padat :))))) V enem mesecu in pol sem izgubila 12 kg (s 67 na 55kg)!!!!! Sedaj je moja teža stabilna in ne niha!!! Več kot presrečna sem!! :))) priporočam vsem, da jih sprobate! Že po dveh tednih lahko tudi sami vidite rezultate!

 • emily •

  Dolgo časa sem poskušala shujšati na standarden način - stradala sem, se mučila z vajami. Potem pa sem prebrala ta članek in kupila GoSlimmer kot ojačanje. V prvem tednu sem takoj zgubila 5 kg. Če sem iskrena, bilo je čudno in neobičajno :) Nisem se ustavila in še naprej hujšala! Trenutno - minus 32 kg! Hvala za nasvet!

 • lola •

  To je najboljša dieta, ki si jo lahko zamislite. Hvala! V zadnjih nekaj mesecih sem zelo shujšala. Do sedaj sem izgubila 25 kilogramov! GoSlimmer naročim na tej spletni strani

Kliknite tukaj, če želite izvedeti, ali lahko tudi vi izgubite odvečne kilograme brez napronih diet in občutka lakote!

Sorodni članki


Kazalo strani

Začetna

Tabela kalorij

Članki

Slovar pojmov

Diete

Kontakt

Kalkulatorji

Kalkulator indeksa telesne mase (BMI)

Izračunaj idealno težo

Izračunaj kalorijske potrebe

Izračunaj porabo kalorij

Izračun

Aplikacije

Android aplikacije

iOS aplikacije

Kontrola teže

Dnevnik prehrane

Števec kalorij

Ostale informacije

Kalorije - jabolko

Kalorije - banana

Kalorije - pivo

Kalorije - jajce

Kalorije - pecivo

Kalorije - krompir

Kalorije - jagode

Kalorije - pizza

Kalorijska tabela - sadje

Kalorijska tabela  - zelenjava

Kalorijska tabela - hitra hrana

Načrt prehrane

Test osebnih tehtnic

Shujšaj za 10 kg

Načrt vadbe

YAZIO - Z ljubeznijo narejen v Sloveniji